Šminkerka Ejveri Anderson ima četiri miliona pregleda na videu u kojem je pokazala šta joj je korona "napravila" na usnama!

Ejveri je dobila delta soj virusa i simptomi su joj se najviše ispoljili na usnama. Najpre su promenile boju i počele da se ljušte, a onda skoro pa pocrnele!

"Kada sam dobila delta soj, usne su mi se kompletno osušile i počele da se ljušte. Otišla sam kod lekara i dobila pogrešnu dijatnozu bakterijske infekcije, i lekove koji su mi samo pogoršali stanje. Završila sam u Hitnoj pomoći i tu su ispravno utvrdili da imam gljivičnu infekciju. Kovid mi se pojavio kao simptom na usnama, jer su tu bile pukotine. Budite pažljivi, ovo je stvarno odvratno", rekla je ona.

Simptomi korona virusa su sve raznovrsniji, postoje i oni koji se pojave na neočekivanim mestima, kao što su usne ili usna duplja, u zavisnosti od toga koje tkivo virus napadne.

Ovako je Ejveri izgledala pre korone...

Instagram/averyanderson18 Ejveri Anderson pre korone

Pogledajte kako sada izgleda!

"U komentarima me sada pitaju da li sam ljubila roštilj, ljudi, ovo stvarno nije smešno", rekla je Ejveri koja vidno otežano priča zbog ljuštenja kože sa usana.  Ejveri je u drugom videu objasnila da inače ima probleme sa kožom, i da redovno posećuje dermatologa. Zbog poremećaja koji ima, koža usana joj je često suva i ispucala.

MONDO vas poziva da držite distancu, nosite masku i izbegavate okupljanja. Poštovanje mera i vakcinacija su jedini način da se spreči širenje epidemije.

(MONDO)