Znamo da je ponovno zaražavanje koronom moguće, znamo da je moguće i da se vakcinisani zaraze kovidom-19, ali zaista je neverovatna priča Kragujevčanke koja je za manje od godinu dana tri puta inficirana koronom, uprkos tome što je u međuvremenu i vakcinisana. 

Sandra Filipović iz Kragujevca (38) od novembra se tri puta zarazila korona virusom iako je u međuvremenu i vakcinisana!

Kragujevčanka, koja je pre nedelju dana treći put dobila pozitivan PCR test, rekla je za TV Prva da nema simptome i da se dobro oseća.

"Prvi put sam izgubila čulo mirisa, a drugi i treći put nemam taj simptom. Jedino što sam sada primetila je da mi malo više opada kosa", kaže Sandra.

Ona ističe da ne zna kako se zarazila.

"Prvi put sam radila u firmi i nosila sam masku. Poštovala sam sve epidemiološke mere. Ne znam kako sam se zarazila".

Sandra naglašava da pre korone nije bolovala ni od kakvih teških bolesti, a iako je u međuvremenu primila obe doze vakcine protiv kovida, nema antitela.

"Doktorka mi je rekla: 'Vi treba da pucate od antitela, a nemate ih uopšte'. Nije mi dala drugačiju terapiju. Pre dva dana sam radila D-dimer, povećan je, a danas idem po terapiju", priča Sandra, dodajući da rezultati krvne slike ne ukazuju da postoji neki drugi problem.

(MONDO)