Naša nekadašnja slavna teniserka Ana Ivanović često sa svojim pratiocima podelu fotografije hrane. Šta to jede srpska lepotica, pa izgleda tako vitalno u četvrtoj deceniji života? I naravno, imajte na umu da nije samo ishrana zaslužna za njen izgled, već i redovno vežbanje.

Ana Ivanović praktikuje ishranu bogatu voćem, povrćem, žitaricama, proteinima, kao i ugljenim hidratima. Omiljeni napitak joj je i zeleni čaj koji je odličan antioksidans. Često se na njenom meniju nađe i avokado, a ovoga puta je pratioce oduševila najraznovrsnijim zdravim namirnicama. Na Aninom stolu našla su se kuvana jaja, brokoli, batat, leblebije, mleveni orasi, šargarepa, maline, borovnice, semenke bundeve, crveni kupus...

Od svega toga, Ana je uspela da napravi zdrav ručak, što je i napisala na slici. Ako se pitate šta je to što održava Anu zdravom i vitalnom, u pitanju je jelo od kuvanog batata i brokolija uz dodatak salate od crvenog kupusa i kuvanih leblebija. Takođe, napravila je kako se može videti i zakljjučiti na slici falafel loptice. Inače,falafel je bliskoistočno jelo sastavljeno od kuglica leblebija i začina ispržene u ulju.

Sve ove namirnice obiluju vitaminima i proteinima. Odličan je izbor za ljude koji praktikuju vegetarijanski način ishrane. Pogledajte i sami na slikama Ane Ivanović:

Instagram/screenshot/anaivanovic Ishrana Ane Ivanović

 BONUS VIDEO:

Šta doručkuje Ana Ivanović instagram/anaivanovic

 (MONDO/T.B.)