Oštro!

Medicinska sestra poručila ljudima koji ne nose maske: SEBIČNI STE I UBIJATE NAS!

Autor Nataša Petrović

Medicinska sestra iz kovid bolnice uputila oštru poruku ljudima koji ne nose maske...

Medicinska sestra iz kovid bolnice u Australiji, Džema Hilijard, objavom na Facebooku zapalila društvene mreže!

Ova mlada žena koja na poslu i po deset sati dnevno nosi masku uputila je važnu poruku onima koji se žale i ne nose masku.

"Kovid nije dovoljno ljubazan da se udalji od vas i ne zarazi vas samo zato što želite da razgovarate sa nekim lično i jednostavno ne možete da nosite masku. Saberite se, je*ote! Ovde nije reč o virusu kovid-19, ovde je reč o pandemiji kovida19. Reč je o vama, glupim, sebičnim ljudima koji nas ubijate", poručila je ona.

Svoje obraćanje ljudima koji ne poštuju mere zaštite nastavila je u oštrom tonu.

"Želite li da znate šta sada radite? Osim što ste glavni razlog povećanog broja zaraženih koji vidimo svakog dana? Radite na štetu zdravstvenom sistemu, ekonomiji, psihički, fizički i emocionalno štetite bolesnima, ranjivima i svima koji rade u bolnici".

Ona je zatim opisala kako izgleda jedan njen radni dan na poslu, gledanje ljudi kako umiru, a kaže da je "do trenutka kada dođe kući njena maska natopljena suzama".

"Užasno je, samo želim da me neko probudi i kaže da je ovaj košmar gotov", zaključila je.

Mondo.rs

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.