Zdravlje

SNIMAK LEKARA KOJI BI TREBALO SVI DA POGLEDAJU: Ako ne nosite maske, poslednje što ćete videti je ovo (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Apel doktora - "poslednje u šta će vaše prestravljene oči gledati biću ja"!

Izvor: Twitter/DrKenRemy1

Već mesecima je svet u kandžama korone, umrlo je skoro 1,5 miliona ljudi, ali još uvek postoje pojedinci koji situaciju ne shvataju dovoljno ozbiljno.

Maske i distanca jedini su način da sprečimo širenje infekcije koja je oborila crni rekord u Srbiji u sredu, a zaravnanje krive očekujemo početkom decembra.

Video koji je objavio jedan lekar jasno stavlja do znanja šta nas čeka ako se ne ponašamo odgovorno prema sebi i drugima!

"Molim vas, slušajte. Ne želim da budem poslednja osoba koja će gledati u vaše prestrašene oči", napisao je dr Kenet Remi uz snimak koji je objavio na Tviteru.

"Ovako izgleda kada dišete 40 puta u minutu, kad vam je nivo kiseonika značajno ispod 80. Ovako će to izgledati. Nadam se da vam poslednji trenuci u životu neće ovako izgledati. Jer ovo će biti poslednje što ćete videti na kraju svog života ako ne počnemo u javnosti da nosimo maske", upozorio je u lekar u videu objavljenom na Tviteru.

Pogledajte video.

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.