Opasno je!

MUŠKARCI, NE VERUJTE U OVAJ MIT O JABUKOVOM SIRĆETU! Ako "zapinje" u krevetu ono može samo da vam napravi PROBLEM

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Reklame za povećavanje penisa su svuda, obećavaju rezultate čak i uz upotrebu običnog sirćeta, ali to su opasne zablude!

Izvor: Printscreen/Youtube/ Good Morning America

Često muškarci brinu da li im je penis dovoljno veliki kako bi zadovoljili partnerku, i zbog toga posežu za raznim. preparatima ili veruju reklamama koje obećavaju "magično" povećanje.

Internet je pun reklama za ovakve stvari, a jedna koja privlači posebnu pažnju navodi da će sastojak koji svi imamo kod kuće, jabukovo sirće, povećati penis i pomoći da duže ostane u jačoj erekciji.

Naravno, ovo nema "veze sa životom", ali može biti i opasno!

"Nikome ne bih savetovao nanošenje sirćeta, koje je u suštini kiselina, ni na jedan deo tela i genitalija. Može izazvati jaku iritaciju, bol, osećaj peckanja pa čak i infekcije", kaže medicinski savetnik Parvinder Sagu.

"Nema nikakvih dokaza da jabukovo sirće povećava polni organ, niti da pomaže kod njegovog slabijeg funkcionisanja. Jabukovo sirće pomaže mržavljenje, ali nema nikakvih naučnih dokaza da ima bilo kakve veze s veličinom penisa", rekao je on.

"Postoje i uspešni načini terapije u seksualnom zdravlju, koji pomažu muškarcima da prihvate svoje telo i njegove mogućnosti i budu zadovoljni", podsetio je on i dodao da je ovde uglavnom reč o pomoći po pitanju mentalnog zdravlja i slike o sebi.

"Ne postoji trajni način da produžite penis, postoje samo neki privremeni, pumpe, produživači, koji mogu imati kratkotrajno dejstvo ali ti efekti će brzo nestati. Najbolji lek je da prihvatite svoje telo i zavolite ga, uživajući u zadovoljstvu koje može da vam pruži", kazao je Parvinder.

(MONDO)

Tagovi