Zdravlje

POZNATI GLUMAC PROŠAO PAKAO ZBOG INFEKCIJE! Srce mu stalo, potpuno POCRNEO i otekao, odsekli mu nekoliko prstiju! 

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Glumac iz kultnih serija "Zakon i red" ,"Oz" i "30 rock" ispričao kakav je pakao proživeo!

Izvor: Screenshot/Youtube/CBS Sunday Morning

Glumac Din Vinters poznat je TV publici po brojnim serijama u kojima je igrao u proteklih nekoliko decenija. Među njima su "Zakon i red", "Oz", "30 rock", "Bruklin 99" i mnoge druge.

Glumac rođen u Njujorku jedva je preživeo bakterijsku infekciju zbog koje su ga oživljavali u kolima Hitne pomoći, imao je deset operacija za tri meseca, a najčudnije je što mu lekari mesecima nisu rekli šta se događa.

"Probudio sam se sa visokom temperaturom, siv u licu. Pošao sam kod lekara i srušio se. Umro sam u kolima Hitne pomoći, srce mi je stalo na dva minuta. Bolničari su me oživljavali, i onda je počeo boravak u bolnicama", ispričao je glumac (57).

Zbog bakterijske infekcije, Din je u bolnicu stigao potpuno crn, priseća se šta su mu lekari ispričali. Glava mu je potpuno otekla i hitno je operisan. U naredna tri meseca, ukupno je operisan još devet puta. Amputirano mu je nekoliko nožnih prstiju i palac na ruci. Presađivana mu je koža, a deo mišića iz nadlaktice iskorišćen je da mu se rekonstruiše šaka. 

"Lekari su mi tek nekoliko meseci kasnije rekli šta se dogodilo, nisu želeli da se istraumiram. Bio sam bolestan još kao dete, i zbog posledica sam dobio bakterijsku infekciju, pa sepsu, pa gangrenu. To se dogodilo 2009. godine i otada ne mogu da zakoračim, a da ne osetim bol", rekao je glumac. 

Dina ćemo uskoro gledati u igranom filmu po motivima dokumentarnog serijala "Tiger king", najgledanijeg Netfliksovog programa prošle godine.

Podsetite se uloga koje su ga proslavile i pogledajte kako sada izgleda!

(MONDO)