Zdravlje

"JA SAM KRIVA, URADILA SAM OVO SEBI!" GLUMICA NE SKIDA POVEZ SA OKA: Zbog malo lenjosti napravila zdravstveni PROBLEM

Autor Teodora Boškovski

Glumica Tori Speling pojavila se nedavno sa povezom preko oka. Evo i zašto!

Izvor: Profimedia

Tori Speling, jedna od zvezda serije "Beverly Hills 90210" ovih dana je mnoge zabrinula, ali i zbunila nakon što se pojavila sa povezom preko oka i to pink sa cirkonima. Da li je u pitanju modni detalj, fora ili nešto ozbiljnije? Ubrzo je glumica otkrila šokantno priznanje.

"Ja sam kriva, uradila sam ovo sebi", rekla je Speling u nedavnoj epizodi svog podkasta nošenju flastera preko levog oka, a zatim nastavila:

"Dakle, koristim sočiva, ali nosim jednokratne, i na kraju dana, šta god, mogu da nađem sve izgovore koje želim... Ne skidam ih. Spavam s njima. To uopšte nije zdravo.

Izvor: Profimedia

Kada su je fanovi u podcastu pritisnuli sa pitanjem koliko dugo nosi ista sočiva, Tori je iznela zapanjujuće priznanje:

"Znala sam da nosim ista sočiva 20 dana bez skidanja. Znam...", dodala je. Glumica se pojavila u identičnom modnom izdanju zajedno sa svojom stilistikinjom Laurom Rugete. Dve vatrene plavuše prošetale su Los Anđelesom, dok se pink povez Tori Speling isticao se u prvom planu.

"Hvala na svim lepim željama i brizi. Svi me pitaju da li sam ogrebala rožnjaču. To je zapravo čir na mom oku. Antibiotik radi svoje i doktor je rekao da će, nadajmo se, problem biti izlečen za 7-10 dana", poručila je svojim fanovima.

(MONDO)