Zdravlje

RAK MOŽE I OVAKO DA IZGLEDA, SKAMENJENA SAM OD STRAHA: Glumica podelila video iz bolnice, vade joj TUMOR iz mozga

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Glumica Šenon Doerti podelila je snimak iz bolnice pre operacija kojom su joj izvadili tumor iz mozga. Već godinama se bori sa rakom dojke koji se proširio.

Izvor: Instagram/theshando

Glumica Šenon Doerti podelila je na Instagramu video nastao u bolnici, u kojem se vide pripreme za operaciju glave. Doertijeva se godinama bori protiv karcinoma dojke, koji se proširio na mozak, a sa pratiocima je podelila deo hrabre bitke - pripremu za operaciju kojom joj je odstranjen tumor na mozgu. 

"Šesnaesti januar ove godine. Imala sam tumor u glavi koji su želeli da odstrane i urade biopsiju. Očigledno pokušavam da budem hrabra, ali sam skamenjena od straha. Potpuno me je obuzeo. Uplašena zbog mogućih loših ishoda, zabrinuta što ću napustiti mamu i kako će to uticati na nju. Brinula sam da ću izaći iz operacione sale i da više neću biti - ja. Ovako rak može da izgleda", napisala je Šenon uz video iz bolničke sobe.

Pogledajte snimak!

Pročitajte i životnu priču Šenon Doerti, koja nije bila laka. Pročitajte i koji su simptomi raka dojke, koji godišnje ubije 1.600 žena u Srbiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)