DR MARIJA OTKRIVA KAKO DA MOKRIMO U JAVNOM WC-U: Ako nema toalet papira, zauzmite jedan položaj

Dr Marija Ristić otkriva kako pravilno treba da obavljamo malu nuždu u javnom toaletu.

Instagram/dr.marija.ristic

Koliko puta vam se desilo da se nađete u kafiću ili restoranu, a u WC-u nema toalet papira? Mnogi ga koriste kako bi obložili dasku i zaštitili se od bakterija. Stručnjaci kažu da je to nešto najgore što možete da uradite!

Tada nastupa parola snađi se. Doktorka Marija Ristić na svom Instagram profilu redovno deli savete za ženske probleme, edukuje o intimnim stvarima i ne libi se da priča o temama koje su mnogima i dalje tabu. Ovoga puta podelila je koristan trik za sve koji se nađu u javnom WC-u. Kako bi trebalo ispravno da vršimo malu nuždu?

"Šta treba da uradiš da bi udobnije ispraznila svoju bešiku i da ne bi bio veliki prtiisak na tvom karličnom dnu? Umesto da uđeš u onaj polučučeći položaj u kome te bole noge i u kome je baš teško da isprazniš svoju bešiku, predlažem ti da ruke nasloniš na zid WC-a, i da prebaciš težinu na gornji deeo tela kako bi oslobodila pritisak sa mišića karličnog dna. Na ovaj način ćeš mnogo brže i mnogo lakše da isprazniš bešiku, i naravno ovo uradi samo ako ima sapuna u WC-u da bi posle mogla da opereš ruke”, rekla je ona u svom video obraćanju.

Pogledajte detaljnije u videu:

This browser does not support the video element.

Kako piškiti u javnom toaletu  Instagram/dr.marija.ristic

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Doktor objašnjava zašto kupovina može da izazove hitne odlaske u toalet  TikTok/doctorsethimd

 (MONDO/T.B.)