Neobično...

OVO SE NIKAD NIJE DESILO! NEVEROVATNI REZULTATI EUROBASKETA: Sve tri utakmice završene ISTIM rezultatom - proverite sami

Autor Dušan Ninković

Tri neverovatna rezultata u osmini finala Eurobasketa - svi mečevi završeni su potpuno isto!

Izvor: MN Press

Odigrana su tri meča nedeljnog programa na Eurobasketu, a na susretima osmine finala desila se neverovatna situacija! Sve tri utakmice osmine finala u nedelju završene su identičnim rezultatom - 94:86!

Počelo je utakmicom u podne kada su na terenu bili Poljaci i Ukrajinci, a izabranici selektora Igora Miličića uspeli su u finišu da slome otpor rivala i obezbede plasman među osam najboljih ekipa. Nastavilo se utakmicom Finske i Hrvatske gde smo gledali neverovatnog Laurija Markanena i njegova 43 poena, a na kraju se dogodilo i veliko iznenađenje kada je Italija savladala Srbiju!

Izabranici Svetislava Pešića imali su šest poena prednosti nakon dve odigrane četvrtine, ali to nije bilo dovoljno da se obezbedi plasman među osam najboljih timova. Italijanu su, pre svega fantastičnim šutem za tri poena, u trećoj i četvrtoj deonici došli do preokreta, a odbrana Srbije koja je u grupnoj fazi delovala granitno večeras je primila čak 94 poena.

Tako su se naši reprezentativci priključili Ukrajini i Hrvatskoj, ekipama koje su u toku današnjeg dana izgubile identičnim rezultatom. Do kraja dana ostaje da se odigra još jedan meč osmine finala, a videćemo da li će i na meču Grčke i Češke neka reprezentacija stići do pobede rezultatom 94:86!