• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Sofijin rođendan, pa pred sudiju: Spremna "plava koverta" za Luku Jovića

Izvor mondo.rs

Šefica vlade poručila je u sredu uveče da će se nadležni organi pozabaviti tom temom. Već u četvrtak ujutru ministar policije potvrdio je da su prijave napisane.

 Luka Jović i Sofija Milošević: Krivična prijava za fudbalera Real Madrida tokom pandemije korona Izvor: MONDO, Stefan Stojanović, ATA Images/Antonio Ahel

Gaf Luke Jovića neće proći nekažnjeno!

"Protiv fudbalera Real Madrida i reprezentativca Srbije Luke Jovića podneta je krivična prijava zbog nepoštovanja samoizolacije po dolasku iz Španije u Beograd", piše "Politika" i dodaje:

"Jović je napustio karantin u Madridu i došao u Srbiju, da proslavi rođendan devojke Sofije Milošević, što se moglo videti na fotografijama na društvenim mrežama".

ŠTA KAŽE ZAKON: LUKA JOVIĆ BI MOGAO U ZATVOR!

Možda će vas zanimati

"Plavu kovertu", pišu mediji, može da očekuje i Nikola Ninković, fudbaler italijanskog Askolija. Njih dvojica nisu smela da napuštaju stanove u Italiji i Španiji, Ninković u periodu od 14, a Jović punih 28 dana.

Premijerka Srbije Ana Brnabić u obraćanju javnosti u sredu uveče nije pominjala konkretna imena, ali je rekla da "postoje primeri fudbalera sa milionskim ugovorima u stranim zemljama, koji dolaze u Beograd i nisu u izolaciji".

Šefica vlade poručila je da će se nadležni organi pozabaviti tom temom.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je dan kasnije u izjavi za "Tanjug" da su krivične prijave napisane.

"Napisali smo krivične prijave i nekima od poznatih sportista. Ti ljudi će odgovarati kada sud odredi da je došlo vreme za to", rekao je Stefanović.

Sport i korona:

Komentari 41

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ace

Ovde ce se pokazati da li imamo esenciju Drzave ili smo banana! Pokazite se sada kao primer drugima ili zacutite zauvek!

Vozd

Dva grama mozga nema decko. Sreca pa je milioner.

oda univerzumu

@Vozd valjda su džaba sve pare ako nema pameti!?

special image