• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović "ni kriv ni dužan" dobija šansu - zbog KUĆNOG VIDEA?!

Autori Bojana Zimonjić Jelisavac Autori Pavle Knežević

Tako stvari sada stoje...

Luka Jović će možda dobiti šansu u Real Madridu ni kriv ni dužan! On se oporavio i pokazao da se vraća u formu, ali i dalje se mislilo da nije u planovima Zinedina Zidana, kad...

Njegova konkurencija iz tima Karim Benzema najverovatnije će morati na suđenje u Francuskoj, zbog slučaja pokušaja iznude "kućnim" snimkom!

Možda će vas zanimati

Kako navodi, "Frans 24" franucke vlasti zahtevale da se Benzema pojavi pred sudom i izjasni o optužbama za ucenjivanje bivšeg saigrača, Matjea Valbuene.

Ceo skandal potiče još iz 2015. godine, kada je Valbuena ucenjen od strane grupe koja je pretila da će objaviti njegov seks snimak ako ne bude platio astronomsku sumu.

Benzemina uloga u celoj akciji bila je da Valbuenu ubedi da taj snimak zaista postoji, i da je jedini način da on ne dospe u javnost da plati ucenjivačima. U ovom neobičnom pokušaju ucene učestvovao je, navodno, i Đibril Sise, ali ne na način zbog kojeg bi mogao da bude krivično gonjen.

Pročitajte i ovo

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos

Pre bih dao sansu rezervnom golmanu Areoli da igra spica, ima vece sanse da da gol od ovog Sofijinog starletana...

Torinac

Benzema je motor Real Madrida od kako je nastavljena Primera.Igraci rodjeni 1987 i 1988 poput Aguera, Kavanija, Levandovskog, Luisa Suareza i Benzeme su najbolji napadaci na svetu a manje su kvalitetiniji od generacije ispred njih i onih generaciju pre. Ako je fudbal spao na napadace poput Halnda, Lautara Martineza, Tima Vernera, Tami Abrahama, Luku Jovica, Gabriela Zezusa i Viktora Osihemna crno mu se pise. Fudbal je dostigao svoj vrhunac 90-tih i pocetkom 2000-tih, taj Lautaro Martinez ne bi mogao kopacke da cisti Gabrielu Batisti i Ernanu Krespu, a Gabriel Zezus nije kalibar Amoroza, Djovani Elbera i Paula Serzia a da ne pricamo o klasama Romariju, Bebetu i Fenomenu-Zubi Ronaldu.Ono kad ti u Holandiji u spicu igraju Bas Dost i Vout Veghorst, a do pre petnestak godina Patrik Klajvert, Rud van Nisterloj i Roj Makaj razlika u klasi je ogromna.

Milos

@Torinac ne mogu da verujem da si stavio u istu recenicu Jovica sa Halandom i Lautarom...

SERIJE