Vojvodina je u ponedeljak počela zimske pripreme bez novajlija u igračkom kadru.

Ipak, rešeno je možda i najvažnije pitanje o kom je Nenad Lalatović "trubio" gotovo godinu dana. Vojvodina je rešila praktično sve oko angažovanja Milana Kosanovića na mestu sportskog direktora, a on će uskoro i zvanično preuzeti tu funkciju.

Takav rasplet događaja posebno je obradovao Nenada Lalatovića koji je razvukao osmeh na pomen dolaska naslednika Nikole Lazetića u novosadski klub.

''Problem sportskog direktora je, ja se nadam, rešen. Biće to gospodin Milan Kosanović!", kazao je Nenad Lalatović u obraćanju medijima.

"Svi ga znaju u Novom Sadu, on je Novosađanin, bio je trener Vojvodine, radio i u Crvenoj zvezdi. Ja se nadam da će on već od sutra ili preksutra biti na svom radnom mestu. Mi smo obavili neke razgovore, još je to bilo nezvanično".

Isticao je mnogo puta trener Vojvodine da mu je teško da obavlja funkciju trenera, direktora i ko zna čega još u klubu, ali sada konačno ima pomoć.

"Sad će mi biti lakše, imaću kome da se obratim i da zatražim pomoć", dodao je Lalatović.

Trener "stare dame" je kazao da su razgovarali u međuvremenu, a novajlije još nisu određene."

''Što se tiče pojačanja, zavisi od odlazaka. Treba dovesti dva-tri igrača, da se doda malo sveže krvi. Ako se ne dovede niko, neće biti smak sveta, ja mogu da radim sa ovim igračima'', poručio je Nenad Lalatović.

MONDO/Milutin Vujičić Okupili su se novosadski crveno-beli!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.