Dejvid Bekam je jedan od najpoznatijih fudbalera i jedan od onih koji je svoje ime učinio prepoznatljivim i daleko van granica tog sporta. Još od 1999. godine je u braku sa pevačicom Viktorijom, a njih dvoje uvek izazivaju mnogo pažnje.

Sada je legendarni engleski fudbaler otkrio da njegova supruga ima neverovatno strogu ishranu zbog koje se čak i brine za njeno zdravlje.

Dejvid (46) i Viktorija (47) su već skoro 25 godina u braku i nebrojeno puta su bili u žiži javnosti. Bekam je zbog nje imao i razmirice sa ser Aleksom Fergusonom, ali sada je rešio da je "nagrdi" u medijima.

Mnoge žene se pitaju kako Viktorija Bekam održava tako vitku figuru, a Dejvid je u podkastu "River Cafe Table 4" otkrio da njegova supruga jede jedno isto jelo već 25 godina - ribu pripremljenu na žaru i povrće kuvano na pari!

I dok on voli da eksperimentiše, Viktorija nije takva.

'Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekim ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuvano povrće, retko će napraviti izuzetak. Jedino kada je hteela da pojede nešto s mog tanjira je bilo kada je nosila našu ćerku Harper i to je bilo neverovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sećam se o kojoj se hrani radilo, ali znam da to nije jela od tada", ispričao je Bekam.

Profimedia Viktorija Bekam

On je otkrio i zbog čega voli da bude sam kod kuće.

'Prilično nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam boravio u Italiji i Viktorijini roditelji su imali zabavu, ali nisam zbog toga mogao da odem. Tako da nikog nije bilo kod kuće osim mene i sviđalo mi se. Pojeo sam dva najneverovatnija komada mesa. Popio sam neko divno vino kojim sam se počastio i popodne sam gledao fudbal. Navečer sam pripremio hranu na roštilju. Takvi dani i večere su mi najdraži."

Viktorija je ranije u istom podkastu otkrila da ne jede hranu spremanu u ulju, maslacu i umacima, kao i da izbegava crveno mesto i mlečne proizvode.

"Za većinu restorana verovatno sam najgora noćna mora. Obožavam povrće kuvano na pari. Volim da kuvam hranu na vrlo jednostavan način."

Ona je rekla i da je čak Gordon Remzi, vrlo dobar prijatelj Bekamovih, rekao da nikada nije video nekoga ko je toliko disciplinovan po pitanju ishrane.

"Volim da popijem piće uz večeru i mogu da postanem vrlo dobar gost na večeri", rekla je supruga Dejvida Bekama.

I dok je Dejvid kritikuje oko ishrane, ona otkriva i zbog čega tako dobro izgleda.

"Svaki dan vežbam. Kao što perete zube, tako je moja rutina vežbanje. Obično prvo trčim na traci, a posle sledi trening po programu mog trenera", rekla je Viktorija Bekam. Podseća na radne navike njenog supruga Dejvida...

pritnscreen/instagram, instagram/davidbeckham/screenshot Viktorija bekam Dejvid bekam

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.