Ne može Roma sa Bodo/Glimtom! Prvo ih je ovaj norveški tim u grupnoj fazi Lige konferencija savladao sa neverovatnih 6:1, a potom su ova dva tima izvučena kao par četvrtfinala. Tu je Roma povela sa 1:0 golom Pelegrinija, a onda je Bodo preokrenuo i trijumfovao sa 2:1 u prvom duelu ovog dvomeča. 

Pre utakmice navijači su grudvama gađali Žozea Murinja, a posle utakmice član njegovog stručnog štaba bio je u centru pažnje. Trener golmana Nuno Santoš je nasrnuo na trenera norveškog tima Kjetila Knutsena

Prema navodima norveških medija Bodo/Glimt je več dostavio UEFA sporne fotografije na kojima se vidi da je posle meča Mendeš nasrnuo na njihovog trenera. Sve se dogodilo na putu do svlačionice kada je Santoš krenuo da davi Knutsena! 

"Ponašanje čoveka iz Rome nije samo fizički napad na Kjetila Knutsena, to je sistemski napad na Glimtove vrednosti. Mi, kao mali klub, ne možemo da stojimo skrštenih ruku i da to prihvatimo", napisali su iz norveškog kluba u saopštenju za javnost.

Sa druge strane iz Rome tvrde da se sve odigralo potpuno suprotno i da je zapravo stručnjak Bodo/Glimta napao njihovog člana stručnog štaba. Na to je Knutsen odgovorio novim optužbama. 

"Drugi trener se samo glupo ponašao. Zlostavljao me je neposredno pre početka utakmice, a onda je nastavio isto to da radi na stazi. Potrebno je malo fer pleja, ako je moguće", zaključio je Knutsen.