Crvena zvezda je "protutnjala" kroz Novi Sad i lako savladala Vojvodinu 3:0 (2:0) golovima Pavkova i dvostrukog strelca Kataija, a zbog toga je trener domaćih Dragan Radojičić "naribao" svoje fudbalere.

Sa druge strane Dejan Stanković imao je razlog za zadovoljstvo pošto je njegova ekipa sada na tri "finala" od šampionskog slavlja. Zadovoljan je što je Zvezda u Novom Sadu postigla gol već u ranoj fazi i tako sebi olakšala nastavak utakmice, iako je svestan da njegovim igračima nije lako u ovom trenutku.

"Veliki je pritisak na momcima da to izgleda dobro, ali rezultat je bitan. Idemo dalje, još jedna utakmica je iza nas, teško gostovanje, imamo još tri utakmice, idemo polako ka cilju...", rekao je Stanković.

Mnogi su se uplašili kada su videli sastav Crvene zvezde jer u njemu nije bilo Mirka Ivanića. Jedan od najboljih igrača ove sezone nije mogao da pomogne svojim saigračima na stadionu na kome je nekada blistao, a Stanković je na konferenciji za medije objasnio o čemu se radi.

"Rekao sam da imamo jednog igrača koji je pod znakom pitanja. Pričajući sa doktorima nismo želeli da rizikujemo jer je Ivanić odigrao 50 utakmica i ovo mu je prva koju preskače. Verovali smo da možemo i bez njega da napravimo rezultat. Sad imamo dugačku nedelju i sigurno će se oporaviti za Radnički. Lakše je posle pobede na teškom gostovanju, jedan jan protivnik manje, još tri utakmice i znaš šta ti je činiti", rekao je Stanković i zaključio:

"Nemamo pravo na kiks, nećemo odustati od cilja. Imamo i Novi Pazar u polufinalu Kupa... Gledaćemo da iz ove sezone izvučemo maksimalan broj utakmica i na dobrom smo putu".