Fudbaleri Real Madrida osvojili su titulu u Španiji i sa velikim očekivanjima čekaju finale Lige šampiona, a do meča protiv Liverpula na stadionu Sen Deni u Parizu odigravaju mečeve u veoma opuštenoj atmosferi. Prethodni je bio protiv Levantea koji su ubedljivom pobedom poslali u drugu ligu.

Na meču koji je i Luka Jović obeležio asistencijom na klupi španskog velikana dogodila se neobična situacija. Harizmatični Karlo Anćeloti kao da je otpustio svog prvog pomoćnika i na to mesto postavio štopera Reala!

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se da je Karlo Anćeloti zatražio od svog sina i asistenta Davida da se udalji sa pozicije, a zatim na mesto pored sebe doveo brazilskog defanzivca. Eder Militao je prvo bio izenađen, a zatim je ozbiljno shvatio novu ulogu koju je imao u timu.

Ovo je zanimljiva scena sa klupe Reala:

Arenasport/printscreen anceloti

U poluozbiljnom tonu, Anćeloti mu je predložio da bude pomoćnik tokom te utakmice, a Militao je odmah potražio svesku sa akcijama kako bi mogao da prati taktičke zamisli svog šefa. Njih dvojica su nastavili da razgovaraju, ali je Anćeloti bio oprezan pa je usta prekrio rukom kako neko ne bi pročitao šta smeraju.

Čini se da u svlačionici Reala nikada nije vladala ovakva atmosfera. Godinama se priča o tome kako je tim iz Madrida najteži na svetu za uklapanje novajlija, a snimci iz ove sezone pokazuju da je harizmatični Karlo Anćeloti uspeo da razbije tu famu. Sada igrači Reala deluju kao prijatelji i van terena i na njemu, pa su mnogo češće situacije poput ove u kojoj štoper postaje pomoćni trener.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija: