FK Vojvodina i Klub prijatelja FK Vojvodina organizovali su u petak uveče interesantnu svečanost pod nazivom "Veče pod plavom zvezdom", baš onom koja krasi i grb najvećeg novosadskog kluba, a koja se spominje i u pesmi čuvenog novosadskog pesnika Miroslava Mike Antića.

Osim predstavnika klubova pod okriljem SD Vojvodina, kao i sponzora, prijatelja i navijača, događaju su prisustvovali i mnogi uvaženi gosti kojima je crveno-bela boja u srcu.

Tu su bili bivši proslavljeni fudbaleri Vojvodine Miloš Krasić, Željko Brkić, Gojko Kačar i Mijat Gaćinović, potom nekadašnji košarkaški reprezentativac naše zemlje i novi predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača, odbojaški osvajači olimpijskih medalja Vasa Mijić i Đorđe Đurić i mnogi drugi...

"Prisutne je najpre pozdravio predsednik Kluba prijatelja FK Vojvodina Nenad Miljuš, nakon čega im se obratio i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić, izrazivši zadovoljstvo što vidi toliko vojvodinaša na jednom mestu i napomenuvši da svi koji sebe smatraju delom Vošine porodice treba uvek i na svakom mestu ponosito da ističu svoju pripadnost crveno-beloj boji Vojvodine, te da istovremeno svako ko je deo bilo kog kluba iz sportskog društva Vojvodina mora uvek da daje sve od sebe za klub koji predstavlja, što je od strane prisutnih pozdravljeno velikim aplauzom", navodi se na sajtu FK Vojvodina.

Spektakl je ulepšao i nastup dečjeg hora Srpskog narodnog pozorišta (SNP) koji je otpevao dobro poznatu pesmu Garavog sokaka "Hej, hej, Vojvodno", dok su potom deca recitovala i pesmu "Plava zvezda" i raznežila sve.

Vojvodina je u poslednjoj sezoni osvojila šest trofeja u raznim sportovima (odbojka, rukomet, hokej, vaterpolo), i za to su klubovi dobili specijalna priznanja, dok je to i dovoljna motivacija i fudbalskom klubu da u narednoj sezoni, sa novim trenerom i rukovodstvom, krene snažnije napred.