Sisinjo, nekadašnji igrač Real Madrida, bio je dobro poznati fudbaler koji je u slavnom klubu igrao od 2005. do 2007. godine. Ali pored uspešne karijere i igranja za reprezentaciju Brazila, on je proživljavao probleme u privatnom životu.

Sada je nekadašnji desni bek ponovo hteo da ispriča kako je živeo sa alkoholizmom čak i dok je igrao za Real Madrid.

Sisinjo je imao problema sa alkoholom još dok je bio aktivan igrač i on je bio u dobroj meri razlog zbog kojeg nije napravio još veću karijeru. A igrao je i za Romu, Viljareal, Botafogo, Sao Paulo... Gostujući u emisiji na "EPTV", Sisinjo je jasno priznao da je često pio dok je igrao za Real.

"Ako me pitate da li sam ikada pijan trenirao u Real Madridu, jesam. Pio sam kafu da bih sakrio zadah i 'kupao' sam se u parfemima", počeo je Brazilac.

"Kada sam imao 13 godina, tada sam prvi put probao alkohol i nikada nisam prestajao. Živeo sam na selu i vikendima bih se sastao sa drugovima i izlazili bismo u diskoteke. Pitao sam uvek starije da mi kupe alkohol i pio sam ga u tajnosti od roditelja i policije", rekao je igrač koji je nekada delio svlačionicu sa Ronaldom, Zidanom, Bekamom, Figom i Robertom Karlosom.

"Alkohol te okružuje ljudima koji vole takav život, a ljudi koje voliš ostaju van tog kruga. Kada udariš u zid, oni ti kažu da to nije u redu, ali ti to ne želiš da čuješ Sada imam 15-godišnjeg sina i stalno mu se izvinjavam. U to vreme je on imao dve godine i nije to čak ni mogao da razumem, ali to mi je ostalo urezano u sećanju", rekao je Sisinjo.

Brazilac je otkrio i da je 11 godina pušio cigarete, a da je počeo 1999. godine, kada mu je bilo 19 godina.

"Pušio sam cigare samo kad sam pio. Ali pio sam po ceo dan", rekao je Sisinjo jednom prilikom.