Što se tiče Roberta Levandovskog, dileme nema! On je misiju u Bajernu iz Minhena završio i interesuje ga samo način na koji će ga nemački klub ovog leta pustiti da promeni sredinu.

Kao naredna destinacije najčešće se pominje Barselona, koja je i Poljakova velika želja, ali... Za sada transfer nije završen, pitanje je i da li će biti do kraja leta, a u medijima se pojavio i jedan pomalo neobičan razlog za ovakav hir roberta Levandovskog.

Čovek koji ga dobro poznaje otkrio je zašto poljski fudbaler želi da se preseli u Primeru i zaigra za Barselonu.

Bivši menadžer Levandovskog Cezari Kučarski je u izjavi za "Radio Ser" otkrio kako je pravi razlog kojeg Poljak želi u Barselonu zapravo Karim Benzema. 

"Jedan od razloga zbog kojeg Levandovski želi da pređe u Barselonu je kako bi pokazao da je bolji od Benzeme. On nema snove. Za njega je igranje fudbala posao i jako je profesionalan", rekao je Kučarski. 

Takođe, Kučarski je i otkrio kako Levandovski ima plan da karijeru završi u američkom MLS-u.

Ipak, sve to je pod znakom pitanja. Hasan Salihamidžić i ostatak uprave Bajerna smatraju da Poljak mora da ostane još godinu dana u gigantu iz Bavarske, sa kojim ima potpisanu saradnju na još jednu sezonu. Tek nakon toga može da menja sredinu, a videćemo da li će tada biti prekasno za Barselonu...