Crvena zvezda je posle fijaska protiv Makabija u kvalifikacijama za Ligu šampiona morala brzo da se "resetuje" i zato je utakmica sa Javorom, na kojoj je debitovao novi trener Miloš Milojević (4:1), bila od velikog značaja - što je prepoznao i trener košarkaškog kluba!

Mladi strateg Vladimir Jovanović, koji od pre nekoliko nedelja vodi Crvenu zvezdu, pružio je podršku fudbalerima, ali ono što je posebno zanimljivo je da je to uradio sa severne tribine, sa najvatrenijim pristalicama...

Njega su navijači Crvene zvezde fotografisali kako navija na Severu čime je pokazao koliko mu je klub u srcu. Prethodno je pratio i meč protiv Makabija iz lože, zajedno i sa ostalim košarkašima crveno-belih, dok je ovoga puta odlučio da u "solo režiji" posmatra fudbalsku utakmicu.

Prethodno je i Milenko Topić, bivši košarkaš i trener Crvene zvezde, znao da dođe na severnu tribinu kako bi pratio fudbalsku utakmicu, čime je samo pokazao koliko voli crveno-bele.

Podsetimo, Vladimir Jovanović ima 38 godina i prethodno je u Crvenoj zvezdi radio u mlađim kategorijama kod Milana Gurovića i Slobodana Klipe. Bio je pomoćnik i prvi trener FMP-a, dok je prošle sezone vodio Cibonu.

Pogledajte fotografije sa meča Crvena zvezda - Javor!

MN Press Mn press