Đerar Pike i Šakira su raskinuli posle 12 godina veze pošto je kolumbijska pevačica "uhvatila" fudbalera Barselone u prevari, a nije dugo trebalo španskim medijima da otkriju da je u pitanju studentkinja Klara Marti. Pike više i ne skriva vezu sa mladom devojkom, međutim sada se u javnosti pojavila i informacija da Klara nije i jedina sa kojom je prevario Šakiru, pošto joj je i u prošlosti navodno bio neveran.

Pre deset godina Đerar Pike je imao aferu i sa Bar Refali, danas 37-godišnjakinjom, koja je jedno vreme bila u vezi sa Leonardom di Kaprijom. Afera sa manekenkom nikada nije potvrđena, ali je Šakira sumnjala...

"Problemi su nastali nakon što je Shakira kod Bar Refaeli pronašla Pikeove poruke, ali tu nisu stali. Bilo je i intimnih susreta. Nije nikakva tajna da se Pike i ja ne volimo, ali ovo je istina. Oduvek sam znao šta radi oko Barcelone, zato što je to mali grad", kaže fotograf Đordi Martin za "Marku".

Isti izvor navodi i da je Pikeova sadanšnja devojka Klara bila devojka brata njegovog prijatelja, tako su se prvobitno i upoznali, a počeli su tajno da se viđaju iako je i ona tada imala dečka.

"Pike ne samo da mu je oteo devojku, nego mu je dao i otkaz", navodi se.

Što se tiče Bar Refali, ona nije bila razlog raskida sa Šakirom, štaviše par je dobio i dvoje dece pre nego što je u fudbalerov život ušetala Klara. Refali se nije oglašavala na ovu temu i čini se da želi da se skloni od nepotrebne galame koja je okružila Šakiru i Pikea, tako da za sada samo "pozira" na Instagramu.

Instagram/screenshot/barrefaeli Bar Rafaeli