I MLS liga u poslednje vreme privlači sve više pažnje. Dok je srpski golman Đorđe Petrović poput zida zaustavljao sve šuteve na utakmici njegovog Nju Inglanda, slavni Argentinac Gonzalo Iguain imao je drugih briga nakon meča Inter Majamija i Kolumbus Krua.

Nekadašnji napadač Real Madrida i Juventusa "preznojavao se" davajući izjavu jednoj kanadskoj novinarki i bivšoj fudbalerki, koja se potrudila da ga intervjuiše na njegovom maternjem, španskom jeziku.

Iguain je bio dvostruki strelac na meču koji je počeo u utorak uveče, ali je završen u sredu iza ponoć, jer je nekoliko puta bila prekidana zbog nevremena. Po povratku na teren je Iguain postigao gol vredan pobede koja njegov tim približava plej-ofu.

No, nakon meča, Iguaina je intervjuisala Kejlin Kajl Hit, novinarka i nekadašnja fudbalerka koja se baš potrudila za ovaj intervju. Ona je želela da pred sebe stavi veliki izazov, pa je tako odlučila da intervju vodi na španskom jeziku, koji joj očito nije jača strana:

I dok je ona morala da koristi mobilni telefon kako bi pročitala pitanja, Iguain je bio ljubazana i rekao da je to bila važna pobeda za njegov tim. Pogledajte zbog čega se Iguain "preznojavao", imajući u vidu da je zgodna Kanađanka osim po bronzanoj medalji na Olimpijskim igrama, poznata i po svojim fizičkim atributima zbog koje ima skoro 100.000 pratilaca na Instagramu:

Instagram/screenshot/kaylynkyle Kejlin Kajl Hit