Nemački štoper Antonio Ridiger bio je najveća žrtva u meču Lige šampiona između Šahtjora i Real Madrida. Strelac izjednačujućeg gola u 95. minutu susreta morao je krvave glave da napusti teren, a kasnije se ispostavilo da će zbog sudara sa golmanom Trubinom morati da bude ušiven.

Ridiger je zaradio 20 kopči tom prilikom, a iz aviona je podelio selfi sa zavojem na glavi. Njemu je zavijeno čitavo čelo, ali i preko desnog oka, iako se nisu pojavile informacije o toj povredi. Navodno, Ridiger je zadobio samo rasekotinu, a na današnjim pregledima treba detaljnije da se utvrdi da li je došlo do nekog preloma.

On je inače poznat po veoma oštroj igri ičak ni na treninzima ne štedi svoje saigrače u klubu. Nemac u svaki duel ulazi maksimalno, a tako je bilo i ovog puta, kada se duboko u nadoknadi sudario sa golmanom ukrajinskog tima. Krvav je ostao da leži na travi, a zatim uz pomoć lekarskog tima napustio teren.

Navijači Reala iz Madrida ponovo će ga videti sa karakterističnom maskom na licu, a oni tvrde da je Antonio Ridiger najbolje partije u karijeri pružao baš kada je bio "maskiran". Doduše, nismo sigurni da će već za vikend biti na terenu, možda ga čeka mala pauza.