Na ovogodišnjem Mundijalu u Kataru nije bilo prilike da vidimo uobičajenu scenu sa nekih ranijih turnira. Zbog strogih zakona o oblačenju i pokrivanju tela mnoge navijačice koje su stigle u Dohu nisu mogle da se raskomote i zainteresuju gledaoce kraj malih ekrana za kadrove sa tribina. Ipak, bilo je i onih koje su u tome uspele iako su se pojavile u dresu kako bi pružile podršku.

Na jednoj od utakmica Velsa kamermani su uspeli da uhvate u kadar lepoticu u dresu, sa brojem tri na prednjoj strani. O njoj se u tom trenutku nije znalo gotovo ništa, čak ni iz koje zemlje dolaze jer u Kataru ljudi sa svih strana sveta navijaju za različite timove. Ipak, lepotom je zainteresovala ljude na Tviteru i brzo je otkriveno da je to Nikol Hagan, devojka poznatog fudbalera! Ovako izgleda Nikol:

Instagram/nicolehagan/printscreen Devojka velškog fudbalera Neka Vilijamsa.

Dok se u Srbiji priča o aferama koje su sami fudbaleri demantovali - i slikom iz svlačionice i konferencijom za medije, u Velikoj Britaniji tema su žurke. Na jednoj od njih su izabranice reprezentativaca Velsa napravile haos, a posebno je zanimljiva Nikol Hagan. Devojka Neka Vilijamsa koji nastupa za Notingem Forest pojavila se na žurci sa ostalim devojkama.

Tu nije bila "najgora" i mediji nisu pisali o njoj. Mnogo zanimljivija javnosti postala je kada se na Tviteru pojavilo pitanje o njoj, a jedan od korisnika je brzinom munje pronašao na Instagramu. Zapravo, kaže da je zna od ranije, pa je svetu otkrio da je to Nikol, Vilijamsova devojka i da zbog toga nosi njegov dres sa brojem tri. Pogledajte pitanje i reakciju, u komentarima ispod tvita: