Sampdorija već nekoliko nedelja "obigrava" oko Aleksandra Dragovića i potcenjivačkim ponudama čak i kvari odnos igrača i rukovodstva, a nakon "lude ideje" da Dragović dođe u Đenovu na pozajmicu koju bi plaćali crveno-beli, stigao je odgovor iz Beograda. I to onakav kakvim su se nadali čelnici Sampdorije, pošto je Crvena zvezda poslala "kontru" u vidu angažovanja njihovog važnog fudbalera!

Crvena zvezda je "bacila udicu" za Filipa Đuričića i ponudila 500.000 evra za reprezentativca Srbije, prenosi "Mozzart Sport" uz poruku da je mejl ovakve sadržine već stigao na adresu Sampdorije.

još kao tinejdžer prešao u redove Olimpijakosa. Ispostavilo se, to nije bio najbolji potez, pa je zaobilaznim putem preko Radničkog iz Obrenovca stigao do Herenvena, a odatle Benfike, Majnca, Sautemptona, Anderlehta, Beneventa, Sasuola i Sampdorije. Sa ovim klubom je letos potpisao ugovor do 2024. godine i godišnje zarađuje čak 1.600.000 evra, što ne bi mogao da dobije na "Marakani", ali bi sa druge strane mogao da se možda oproba i u Ligi šampiona.

Sampdoriju čeka bitka za opstanak u Seriji A, videćemo da li će Dejan Stanković uspeti da preporodi klub, a ne može se reći da je Đuričić blistao prethodne jeseni - na 15 mečeva postigao je dva gola.

"Balkanski Krojf", kako su u Holandiji zvali Đuričića, napunio je ove godine 30 godina.