Kristijano Ronaldo je u poslednjim danima 2022. godine potpisao i zvanično ugovor sa saudijskim Al Nasrom, postavši ujedno i najplaćeniji sportista svih vremena, a pre oficijelne promocije - njegov novi trener Rudi Garsija ga je na neobičan način "bocnuo" pred novinarima. U šali ili ne, ali Garsija je odlučio da spomene Lionela Mesija, arhineprijatelja Krisitijana Ronalda, fudbalera za koga je znao da će doći svaki čas u Rijad.

S obzirom na to da je Rudi Garsija veliki fan Lionela Mesija, i to nikad nije krio, novinare je zanimalo da li će to narušiti odnos sa Kristijanom Ronaldo: "Pokušao sam i njega da dovedem direktno iz Dohe", poručio je trener uz osmeh.

Mnogi su smatrali da je veliko nepoštovanje prema Kristijanu Ronaldu što je ovim rečima, čak i u šali, poručio da mu je Mesi prioritet, dok drugi vide da je ovo najava najvećeg projekta u istoriji. Al Nasr se neće zaustaviti samo na Ronaldu i žele poznata fudbalska lica u svom fudbalu uoči kandidature za Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre, tako da se već spominjalo da bi društvo portugalskom velikanu mogao da pravi i Luka Modrić.

Prema prvim informacijama, to je odbio najmanje do 2024. godine, dok ćemo videti da li će Al Nasr uspeti da dovede i Mesija, samo je pitanje da li Rudiju Garsiji - ili nekom drugom treneru.

Od poznatijih igrača, društvo Ronaldu će za sada praviti Vensan Abubakar, Anderson Taliska i David Ospina.