Agent golmana poljskog kluba Rakov, Vladana Kovačevića (24), pokušao je da uveri čelnike velikog Bajerna da pogledaju njegovog klijenta! Čuvar mreže rođen u Banjaluci 1998. godine, koga selektor Srbije Dragan Stojković Piksi "krade" Bosni i Hercegovini, bio je predmet razgovora menadžera i direktora Bajerna Hasana Salihamidžića, ali prema pisanju Bilda, nemački gigant nije zainteresovan za Vladanove usluge.

Bivši golman Sarajeva stigao je u Poljsku u leto 2021, a u centar pažnje došao je kada se povela priča o tome da bi ga selektor Stojković rado video u nacionalnom timu Srbije. On je posle sjajnih nastupa za Rakov zainteresovao stručni štab "orlova", a u BiH se nije pojavio na okupljanju. "Ne znam zašto se nije javio", rekao je tadašnji selektor Ivajlo Petev na jednom od okupljanja u toku Lige nacija.

Takođe, Kovačevića je navodno pratila i Crvena zvezda. Takođe nezvanično, Piksi je želeo da ga povede sa kombinovanom reprezentacijom Srbije na pripremnu utakmicu protiv Amerike ovog januara, ali ga klub nije pustio jer želi da Vladan bude na zimskim pripremama. Pročitajte koje igrače je selektor pozvao.