Navijač Njukasla imao je košmaran dan, posle poraza od Liverpula je došao kući i imao je šta da vidi - pas mu je pojeo kartu za finale! On je naručio ulaznicu za meč protiv Mančester junajteda u finalu Liga kupa (26. februar), a onda je ostao u šoku kada je otvorio vrata, zato sada prodaje svog ljubimca za 666 dinara.

Alan Karling je posle poraza od Liverpula i nestvarne greške golmana Nika Poupa, došao kući i tamo ga je dočekalo neprijatno iznenađenje. Poštar je dostavio ulaznice, pas je bio tu, dočepao se koverte i onda je razbucao u potpunosti. Fan "svraka" nije mogao da veruje šta mu se dešava.

Oglasio se potom i na društvenim mrežama. "Ovo je moj pas Rudi, on misli da pisma koja stižu poštom ugrožavaju njegov dom. Vratio sam se kući posle poraza od Liverpula i greške Poupa i Rudi je izgleda mislio da će me nasmejati ako mi pojede karte koje su stigle dok nisam bio tu. Prodajem psa za 5 funti", napisao je Karling u šaljivom tonu. Sada ga čeka nova procedura u pokušaju da dobije zamenu za ulaznice za finale na "Vembliju".