Bivši štoper Crvene zvezde, AEK-a i reprezentacije BiH Ognjen Vranješ neće pojačati Partizan, objavio je Telegraf. Iako je pregovarao sa klubom iz Humske i bio mu blizu, crno-beli su ipak odustali, jer, kako je objašnjeno već imaju tenzičan odnos sa navijačima. A podsetimo, Grobari su već javno istakli svoju poruku da ne žele da Vranješ dođe u Partizan.

Nakon što su mediji objavili vest da će Vranješ doći, bilo je bivših igrača crno-belih koji su poručili da "taj fudbaler nije dobrodošao u klub" zbog svoje prošlosti. Među njima je bio i nekadašnji kapiten Bojan Ostojić, a Vranješ je na to odgovorio vulgarno i napisao: "E moji bivši igrači, al' ste jadni svi do jednog'".

Vranješ je u načelu dogovorio i potpis i promociju na stadionu Partizana, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa. On ostaje ugovorom vezan za Hatajspor, klub iz zemljotresom razorenog dela Turske, u kojem je izbegao tragediju zato što nije bio u gradu dok se oporavljao od povrede.
Vranješ je najdublji igrački trag ostavio u AEK-u, sa kojim je bio i šampion, a za reprezentaciju BiH nastupio je 38 puta.