Čeka se još samo ozvaničenje i Ognjen Vranješ će postati novi fudbaler Partizana. Najvatrenijim pristalicama crno-belih smeta ovaj potez rukovodstva pošto se radi o fudbaleru koji je prethodno igrao za Crvenu zvezdu, a povodom izjava koje su kružile u javnosti demantovao je da je ikada vređao "večitog" rivala. Ipak, ima i bivših igrača Partizana koji ne gledaju blagonaklono na dolazak Vranješa, pa se među prvima oglasio Bojan Ostojić.

Nekadašnji štoper Partizana, danas igrač Teleoptika, podigao je glas i poručio da bi to bio vrlo loš potez kluba pošto smatra da postoje stvari preko kojih u Humskoj ne smeju da pređu.

"Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti", kazao je Ostojić tokom razgovora za "Nogomaniju" i potom pojasnio kako bi on reagovao da sada sedi u fotelji.

"Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba".

Partizan takođe trenutno rešava i pitanje trenera za iduću sezonu pošto je sudbina Igora Duljaja neizvesna. Ostojić je sarađivao sa Duljajem u Teleoptiku i za njega je imao samo reči hvale, međutim njegov crno-beli tim za sada nije oduševio i sezonu je završio na tek četvrtom mestu, što je najgori plasman tima od raspada Jugoslavije. Ipak, Ostojić poručuje upravi da imaju strpljenja sa Duljajem.

"Imao sam sreću da sarađujem sa njim u prvom timu Partizana dok je bio pomoćnik, potom i šef u Teleoptiku. Radi se o jako dobrom pedagogu. Njegov rad će tek da ispliva na površinu znam koliko rada i truda ulaže u sve to što radi", zaključio je štoper koji je Partizanu doneo poslednji trofej u Kupu Srbije 2019. godine.