Partizan je pobedio Javor 3:1 (1:0) i tako je "izlečio rane" nakon debakla u četvrtak protiv Nordsjelanda (5:0), a 24 sata uoči današnje utakmice pojavila se informacija da je ovo poslednji meč Igora Duljaja na klupi crno-belih. U izjavi posle utakmice, Duljaj je bio vrlo smiren i nije želeo previše da se bavi spekulacijama, dodavši da ne želi da bude bilo kakve "zle krvi".

"Uf... Kako da vam kažem, na mene to ne utiče, miran sam, čistog sam srca. Moram samo da kažem jednu stvar, da se ne pravi neka zla krv, ovo ne potiče iz Crvene zvezde što je izašlo u novinama o smeni na klupi Partizana. Poštujem sve kolege, klubove, sportska priča, nema zle krvi, nek piše ko šta hoće samo da svi budemo mirni da ne nasedamo na provokacije jer nam to nije potrebno", kazao je Igor Duljaj.

Što se tiče same utakmice, Duljaj je bio vrlo zadovoljan reakcijom svog tima, što je i ispričao za kamere TV Arena Sport nakon što se pozdravio sa navijačima u Humskoj. "Bilo je mnogo teško, znao sam da će biti teško zbog glave, posle sramnog poraza je bilo teško dići ekipu. Ovo nam je danas bilo kao derbi, najvažnija utakmica i da moramo da se izdignemo iznad svega. Kontrolisali smo tok utakmice, bilo je lepih momenata, to je zaslužen rezultat i čestitam i Javoru na momente dobru igru. Važno je da smo dobili meč", naglasio je trener Partizana koga navodno treba da nasledi Savo Milošević.

Trener ivanjičkog tima Radovan Ćurčić nije nezadovoljan kako je njegova ekipa izgledala uprkos porazu. "U niskom blosku nismo bili dovoljno čvrsti, morali smo bolje da reagujemo, primili smo golove posle pogrešnog kratkog pasa. Čestitam Partizanu, bili su bolji, a mi nismo bili dovoljno dobri. Od srca im čestitam. Partizan je kvalitetan i silno motivisan, dobro je vođen tim i sve pohvale Duljaju koji je u teškoj situaciji uspeo da ih smiri, ovo nije bilo loše sa naše strane, bolje protiv TSC-a", zaključio je on.

Podsetimo, Partizan u četvrtak (31. avgusta) igra revanš protiv Nordsjelanda u kome će morati da pobedi 6:0 da bi prošao, što je zaista moguće samo u teoriji. Uoči utakmice navijači Partizana će održati protest u gradu i ispred stadiona.

BONUS VIDEO:

Grobari dočekali aplauzima Igora Duljaja MONDO/Milutin Vujičić