Crvena zvezda je igrala veoma dominantno od dolaska Baraka Bahara i delovalo je da niko ne može da je zaustavi, međutim ovog vikenda stigla je vrlo snažna opomena na stadionu Voždovca. "Zmajevi" su šokirali srpskog šampiona i slavili 3:2, nanevši mu prvi poraz na domaćoj sceni posle čak 22 meseca, dok je u jednom trenutku rezultat bio i krajnje neprijatan (3:0 za Voždovac), što crveno-beli nisu osetili deset godina, još od duela sa Vojvodinom.

Očekivano, Barak Bahar je bio nezadovoljan partijom svojih fudbalera, a ni u rukovodstvu kluba sa stadiona "Rajko Mitić" nisu mogli da budu srećni što je Zvezda izgledala potpuno drugačije nego do pre nekoliko nedelja. Zbog toga je stigla i prva "packa" u vidu kritike sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Nećemo da pravimo preveliku dramu, porazi se dešavaju, međutim, u klubu ćemo svakako napraviti analizu", kazao je Mrkela u izjavi za "Sportski žurnal" i potom je dodao: "Utakmica sa Voždovcem nije izgledala onako kako smo planirali, ni u samoj igri našeg tima, naravno ni rezultatski. Ono što u ovom trenutku mogu da zaključim, u najkraćem - Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz za gubi utakmice u domaćem prvenstvu"

Crvena zvezda ne želi da dopusti da joj težak poraz poremeti planove i atmosferu uoči žreba za grupnu fazu Lige šampiona (31. avgust), ali i rođendana "Marakane" protiv Novog Pazara predstojećeg vikenda (2. septembar), tako da je na Baharu najteži zadatak od dolaska da razmrda tim i zaključi u čemu je to bio najveći problem.

BONUS VIDEO:

Kurir/Nenad Kostić Promocija Baraka Bahara za novog trenera Crvene zvezde