Crvena zvezda i Jang Bojs remizirali su 2:2 (1:0) u vrlo uzbudljivom meču drugog kola Lige šampiona. Bolje je Zvezda otvorila meč, povela je preko Šerifa sredinom prvog dela, imala je i poništen gol Bukarija u nadoknadi vremena, a onda potpuni pad na početku nastavka. Filip Ugrinić je pobegao Stameniću i pogodio u 48. minutu, da bi već u 60. zbog igranja Đige rukom bio dosuđen jedanaesterac za Jang Bojse kojima je preokret doneo Iten.

Tek tada se Zvezda podigla i u završnici meča je došla do boda pogotkom Bukarija, a na kraju iz Jang Bojsa ocena da je ovo "idealan rezultat" za njih. "Bila je teška utakmica stvarno ovde na Marakani... Meni se ostvario san i uživao sam u atmosferi. Na kraju, stisnuli su nas 20 minuta, bili smo pasivni i na kraju 2:2", ocenio je Ugrinić koji je istakao da su loše ušli u utakmicu i da su svi, posebno igrači srpskih korena (on i Maleš, prim. aut.) bili pod velikim utiskom i da je bilo potrebno više od 25 minuta da se oslobode toga.

"Cela porodica mi je bila ovde, nikad nisam bio na stadionu, ali navijao sam i ja pre za Zvezdu, tako da je ovo bio poseban meč za mene. Kao što pišu ovde o Zvezdi ovde, tako pišu o Švajcarskoj tamo i bio je pritisak. Biće drugačija utakmica kod nas po ne tako lakoj travi, biće atmsofera kao i ovde", kazao je Ugrinić i otkrio da je zamenio dres sa Kataijem.

Što se tiče gola koji je postigao, istakao je da nije "uigrana akcija" nego se prosto desilo da je izašao pred Glazera, dodavši takođe da bi voleo jednog dana da zaigra pred Delijama kao igrač crveno-belih. "Ja bih voleo jednom da obučem dres Zvezde jer sam kao dete sam nosio taj dres, drugovi, porodica, otac... Sve Zvezdaši!", naglasio je fudbaler koji je poreklom iz Aleksandrovca, ali je bio mladi reprezentativac Švajcarske.

Kurir/Nemanja Nikolić CRVENA ZVEZDA YOUNG BOJS

Pogledajte i ko je od poznatih bio na utakmici Crvene zvezde i Jang Bojsa:

Kurir/Nemanja Nikolić Poznati gledaju meč Crvena zvezda - Jang Bojs

Kao i Novaka Đokovića koji je pratio meč:

Kurir/Nemanja Nikolić Novak meč Crvena zvezda - Jang Bojs

BONUS VIDEO:

Vladimir Lučić, Crvena zvezda izjava posle Jang bojsa MONDO/Dušan Ninković