Fudbaler Jang Bojsa koji je rodom iz Srbije, Darijan Maleš otkrio je utiske posle meča na Marakani, gde je njegova ekipa odigrala nerešeno protiv Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona. Maleš nije potpuno zadovoljan rezultatom s obzirom da je njegov tim do 87. minuta imao sva tri boda u rukama, ali je Osman Bukari zatresao mrežu Jang Bojsa za konačnih 2:2.

"Dobro smo se vratili u utakmicu, ali primili smo gol posle greške kod kornera. Bilo je 1:0 za Zvezdu,a uspeli smo pred ovakvim navijačima da se vratimo... šteta zbog drugog gola. Fin je osećan, lepo je igrati ovde. Gledao sam na TV-u do sada. Sve u svemu, bilo je 2:1 za nas i onda je Zvezda postigla gol za 2:2, na kraju je nerešeno, ali idemo dalje", počeo je izjavu Darian Maleš.

Njegova porodica je poreklom iz Srbije pa je potvrdio da su ga zvali za karte i da je imao podršku sa trbina. "Naravno da su navijali za mene, ne znam na kraju. Dosta njih je bilo ovde, ponosan sam na to što me prate i da su uz mene. Za njih je bilo sve dobro, a bilo bi još lepše da smo uzeli tri boda", govori Maleš.

Kurir/Nemanja Nikolić Poznati gledaju meč Crvena zvezda - Jang Bojs

Na pitanje da li bi voleo da jednog dana obuče crveno-beli dres prvo se nasmejao. "Nikad ne kažem ne, ali do sada...Imam druge planove, možda na kraju karijere da dođem da igram, navijači, veliki klub, dugo pratim, što da ne".

Osvrnuo se švajcarski fudbaler i na utakmicu u kojoj će ekipa Jang Bojsa biti domaćin Crvenoj zvezdi. "Sigurno će biti drugačije za nas, igraćemo kod kuće, nije lako igrati protiv ovakve ekipe i navijača, ali fokus je sada samo na meč", zaključio je Maleš.

MN Press CRVENA ZVEZDA YOUNG BOJS

BONUS VIDEO:

Davor Ugrinić, izjava posle Crvena zvezda - Jang Bojs MONDO/Dušan Ninković