Navijači Dinama iz Zagreba nastavljaju da prave skandale! Sada su na gostovanju Gorici istakli barjak na kome se nalazi ustaška šahovnica! To je šahovnica sa prvim poljem koje je belo, a koju su koristili ustaški pokret i Nezavisna Država Hrvatska

Nije to bio jedini skandal na meču koji je Dinamo izgubio, pošto su "Bed Blu Bojsi" tokom meča više puta uzviivali "Hrvatska, nezavisna država", a pevali su i koračnicu zbog koje reprezentaciju ove zemlje čeka kazna UEFA. Kao i na meču kvalifikacija za Euro na Rujevici i sada se u prvenstvu od strane navijača iz Zagreba čula pesma: "Korak ide za korakom, mlad ustaša pod barjakom. Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom, hrvatski dom!"

Takođe je tokom meča uzvikivano ime Blaga Zadre, jednog od komandira hrvatske vojske u borbama za Vukovar devedesetih gde je 1991. godine u oktobru ubijen. 

Ovaj incident se dešava samo nekoliko meseci nakon što je cela Evropa pričala o ubistvu grčkog navijača u Atini. Navijači Dinama su tada, iako im je to bilo strogo zabranjeno, otišli u Grčku i u neredima koje su izazvali na kraju usmrtili jednog grčkog navijača. 

BONUS VIDEO: 

Jezivo! Albanski huligani pozivaju na ubijanje Srba i skandiraju "UČK" Zaprepašćujući snimak iz Tirane, na koji UEFA ćuti Instagram