Veliki derbi Fenerbahčea i Galatasaraja završen je bez golova, međutim kao i obično uvek ima "bure" nakon svega. Nakon što je na društvenim mrežama objavljena fotografija Maura Ikardija koji je pokazao masnicu ispod oka, kao navodni dokaz da je Galatasaraj pokraden u ovom derbiju, javio se fudbaler iz suparničkog tabora. Edin Džeko je odmah na Instagramu demantovao ono što tvrdi Mauro Ikardi i pritom ga "potkačio".

"Tip je glavom udario u stativu i sada ga stavljaju na Instagram i plaču zbog penala... Tipični oni, sramotno!", napisao je Edin Džekoi time otpočeo novi rat u turskom fudbalu.

Interesantno je da je prvobitnu informaciju o povredi Maura Ikardija, koji je s masnicom na oku čestitao Božić, objavio najpoznatiji fudbalski insajder Fabricio Romano i njega je potom demantovao Džeko. "Bolji si od ovoga", napisao je reprezentativac Bosne i Hercegovine kome su potom odgovorili brojni navijači Galatasaraja i Fenerbahčea, posebno ponosni što je ove sezon stigao u njihov fudbal.

Pogledajte i kako izgleda Vanda Nara, supruga Maura Ikardija, s kojom je bio u ozbiljnoj krizi tokom prethodne godine kada je ipak odlučeno da ostanu zajedno:

Instagram/mauroicardi/printscreen Vanda Nara i Mauro Ikardi

BONUS VIDEO:

OD UNIŠTENJA PORODICE ZBOG JOŠ JEDNE K***E DO POMIRENJA: Završena saga Ikardijevih Instagram

(MONDO - M.V.)