Poljski fudbaler Jakub Kivjor stigao je u Arsenal u januaru 2023. godine iz Specije i mnogi su se pitali da li ima kvalitet za Premijer ligu. Nakon perioda prilagođavanja, Kivjor je dobio priliku da igra sve više, tako da ga u poslednje vreme gledamo i na mestu levog beka, iako je prirodno štoper, a njegove dobre partije skrenule su pažnju medijima da se malo pozabave i njegovim privatnim životom.

A, tamo ima i šta da se vidi. Njegova supruga Klaudija Kovalčik Kivjor je "zaludela" medije kada su otkrili da je zgodna plavuša šampionka u tverkovanju, plesu u kom je u fokusu zadnjica. Tako je i Instagram "poljske Teodora Džehverović" potpuno eksplodirao kada su navijači čuli za nju. Pogledajte kako izgleda zgodna Klaudija:

Instagram/claudia.redheaded_babe Klaudija Kovalčik Kivior

Interesaantno je da je Klaudija stvarno bila šampionka Nemačke u tverkovanju, dok je bila i polufinalista Evropskog prvenstva 2018. godine u disciplini za koju verovatno do sada niste ni znali da postoji. Sada je otvorila i svoju školu tverkovanja u kojoj uči ostale devojke ovom zavodljivom plesu, od čega će sigurno moći još više da zaradi jer dok god je Kivjor standardan u Arsenalu, sve više će se pričati i o njoj.

Instagram/claudia.redheaded_babe/printscreen Devojka poljskog fudbalera Jakuba Kivjora.

Što se tiče samog Kivjora, njega je Arteta platio skoro 20 miliona evra i tim potezom je mnoge iznenadio, ali sada kada nedostaje Zinčenko, kada je povređen i Timber, Poljak se odlično pokazao na mestu levog beka. Ove sezone odigrao je ukupno 21 meč i zabeležio je dve asistencije.

BONUS VIDEO:

Ališa Leman instagram/alishalehmann7

(MONDO - M.V.)