Mladi fudbaler Crvene zvezde Uroš Lazić (20) iznenada se vratio sa pozajmice u Novom Pazaru jer su na "Marakani" bili vrlo nezadovoljni ponašanjem rukovodstva i prijatelja ovog kluba. Sve je kulminiralo tokom prethodnog vikenda, kada je Zvezda uvredama dočekana u Novom Pazaru, a nakon pobede od 3:0 odlučeno je da se raskine pozajmica Uroša Lazića.

Problem je bio u tome što je zimski prelazni rok završen i Lazić nije mogao da bude preregistrovan kao fudbaler Zvezde, dok zbog pravila domaćih takmičenja nije mogao ni u Grafičar sa kojim crveno-beli imaju saradnju. Zbog toga je bilo jasno da će morati negde u inostranstvo, da ne bi izgubio šest meseci, a na kraju je pronađen klub u Češkoj. Preciznije, Lazić je već predstavljen u Dinamu iz Čeških Buđejovica.

Mladi desni bek će igrati do kraja sezone u Češkoj i pokušaće da nastavi formu iz Novog Pazara, nakon čega će biti odlučeno na leto da li ima kvalitet da "uskoči" u tim Vladana Milojevića. Jasno je da će se osloboditi mesto odlaskom Koste Nedeljkovića, dok je Zvezda aktivno i ove zime tražila još jedno pojačanje na ovoj poziciji, ali ga nije pronašla.

Nišlija (20) je inače ove sezone standardan bio u Novom Pazaru i na 19 utakmica postigao je dva gola, a prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde i nastupao za Grafičar i Radnik kao pozajmljeni fudbaler.

BONUS VIDEO:

Zvezdan Terzić o pojačanjima Crvene zvezde MONDO/Dušan Ninković

(MONDO - M.V.)