Crvena zvezda je uspela da savlada Čukarički 3:0 i tako se približi na bod zaostatka u odnosu na fudbalere Partizana na vrhu tabele. Posle utakmice protiv bivšeg kluba šef struke crveno-belih Vladan Milojević je istakao da je zadovoljan kako je utakmica tekla, ali je ipak naglasio da ima detalja koje može popraviti.

Takođe je istakao da su Hvang, Kraso i još neki igrači koji nisu prošli pripreme ili su bili povređeni još uvek van forme i da tek treba da se očekuje da prikažu najviše što mogu i što znaju. 

"Hvala na čestitakama, mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Sigurno ima puno nekih stvari sa kojima nisam zadovoljan, ali ima i puno stvari koje igrači usvajaju što me jako raduje. Treba nam vremena da uđemo u tu takmićarsku formu, imamo dosta igrača koji su bili što na Afričkom kupu, Hvang nije bio na pripremam sa nama, neki igrači su bili dugo povređeni, svima njima treba vreme da uđemo polako u jednu takmičarsku formu", naglasio je posle meča Milojević. 

Mladi tim Čukaričkog svo9je šanse nije uspeo da iskoristi, a šef struke "brđana" Gordan Petrić je istakao da je njegov tim izgubio zbog nekoliko loših odluka. 

"Posle primlenog prvog gola totalno smo promenli način igre i mesto gde ćemo da čekamo Zvezdu. Što je razumljivo za tako mlade momke gde su i rizikovali u datom trenutkui. Imali smo gol šanse koje nismo iskoristili, a Zvezda kao iskusna i dobra ekipa dva gola su nam dali iz neke naše neprofesionalne odluke, Zaslužena pobeda Zvezde mi idemo dalje", naglasio je Petrić. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Vladan Milojević o pojačanjima Crvene zvezde MONDO/Dušan Ninković