Crvena zvezda postigla je dogovor sa Barakom Baharom u vezi isplate dugovanja. Prema informacijama izraelskog portala "One" dve strane pronašle su zajednički jezik i izraelski stručnjak doneo je odluku da povuče tužbu zbog toga.

Kako se navodi Zvezda će "uštedeti oko milion i po evra". On neće dobiti ono što je dogovoreno po ugovoru, 1,2 miliona evra po godini, dok je postignut dogovor i u vezi troškova advokata i izgleda da je "slučaj Bahar" konačno arhiviran i da je sve rešeno. Sve to će srpski klub isplaćivati u ratama.

Bahar je već pronašao novi klub. Vratiće se u klub u kom je bio pre dolaska na "Marakanu". Potpisaće dvogodišnji ugovor sa Makabijem iz Haife, ali će se to dogoditi po završetku sezone. Njegov period na "Marakani" nije upamćen po dobrom, navijači su bili nezadovoljni njegovim načinom rada, često je kritikovan u javnosti i njegov odlazak mnogi su jedva dočekali.

Ronny HARTMANN / AFP / Profimedia, Dusan Milenkovic/ATAIMAGES Treer Crvene zvezde.

O tome je pričao i bivši igrač crveno-belih Lučo Ibanjez. "Možda nije funkcionisalo zato što je stranac, što nije znao šta je Zvezda i šta znači drugima", rekao je argentinski defanzivac za MONDO.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Zvižduci Baharu Kurir