Fudbaler Novog Pazar Adem Ljajić napravio je skandal u jednom beogradskom hotelu. Uhvatio je recepcionara za kragnu, pretio mu je batinama, pa je onda pretio i policiji. Sve to uradio je dok je bio u pijanom stanju prenosi "Blic".

Prema njihovim informacijama on je sa joj šednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju. Oni su hteli da uđu u bar, recepcionar im je rekao da ne radi i onda je Adem ušao u šank, vređao ga, pretio, uhvatio za revere, a isto je činilo i NN lice.

"Odbio je policiji da preda ličnu kartu na uvid, vrđeao je i pretio policijskim službenicima iz kog razloga je odveden u stanicu. Za vreme dovođenja patroli je pretio da ih je video, da će ga zapamtiti, a po dolasku u policijsku stanicu pretio je rečima 'Sve ću vas pobiti kao paščad'", navodi se u tekstu. On je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom Novog Pazara pred meč sa Železničarom.

TV Arena sport/Screenshot Adem Ljajić tuča Novi Pazar IMT

Adem Ljajić je u karijeri nastupao za Partizan, Fiorentinu, Romu, Inter, Torino Bešiktaš i Karagumruk. U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 47 mečeva uz devet postignutih golova i nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, a za mlađe kategorije nacionalnog tima odigrao je još 33 meča. Svojevremeno je najavljivan kao jedan od najtalentovanijih fudbalera Evrope.

(Blic/MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Adem Ljajić Novi Pazar Arenasport/printscreen