Saudijska Arabija uspela je prošlog leta da "odvede" veliki broj sjajnih fudbalera zahvaljujući novcu, a sličan napad očekuje se i u predstojećem prelaznom roku. Videćemo ko će se pridružiti Ronaldu, Nejmaru, Mitroviću, Maneu, Milinković-Saviću, Nevešu i drugima, a signale je počeo da daje i jedan od najboljih veznih 21. veka Kevin de Brujne.

Preciznije, uradio je to preko svoje supruge Mišel Lakroa, koja "naginje" ka njegovom odlasku u Saudijsku Arabiju. Razlog je kao i u slučaju svih ostalih fudbalera novac, posebno jer je u dresu Mančester sitija već ispunio sve moguće snove i čini se da nema baš nameru da ostaje posle leta 2025. godine. Ugovor mu traje još jednu sezonu, a sada je poslao jasan signal Saudijcima da ukoliko ga pozovu - stiže.

"Moja žena Mišel voli egzotične avanture i odlazak u Saudijsku Arabiju joj je u redu", rekao je Kevin de Brujne koji očigledno nije objasnio svojoj supruzi kako žive žene u ovoj zemlji: "Moram da mislim na svoju budućnost. U ovim godinama moram da budem otvoren za sve opcije, pa tako i za Saudijsku Arabiju. Pričamo o neverovatnim svotama novca na kraju moje karijere. Kada bih samo igrao dve godine u Saudijskoj Arabiji, zaradio bih koliko nisam u 15 godina karijere".

Inače, spekuliše se da bi De Brujne mogao da ode već ovog leta, pošto ga je razočarala sezona u kojoj sa Sitijem, iako su igrali najbolji fudbal, nije uspeo da osvoji drugu uzastopnu Ligu šampiona. Takođe, "građani" su na kraju osvojili "samo" domaću titulu, pošto su poraženi u finalu FA Kupa od Mančester junajteda.

De Brujne (33) Kevin de Brujne (33) ima troje dece sa Mišel Lakroa sa kojom se zabavlja od 2014. godine, a pre toga je bio sa devojkom koja ga je prevarila sa Tibom Kurtoom i zbog toga deset godina ne pričaju.

Instagram/lacroixmichele Mišel de Brujne

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Mančester siti crvena zvezda

(MONDO - M.V.)