Srbija igra protiv Engleske prvi meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Već ste mogli da pročitate sastav za koji će selektor Dragan Stojković najverovatnije da se odluči. Moguća su i određena iznenađenja i vrlo brzo bi sve trebalo da bude poznato i zvanično.

Šta je sa Geretom Sautgejtom i sa sastavom protivničkog tima? Najavljuje se jak tim i velika ofanziva. Očekuju tamošnji mediji da će selektor da pošalje tim koji će da bude napadački orijentisan. U formaciji 4-3-3 i da će tako da pokuša da krene u ofanzivu od prvog minuta protiv "orlova".

Očekuje se da će na golu da bude Pikford, da će bekovi da budu Voker i Tripije, a u centru odbrane Stouns i Guehi. Jedan od najboljih desnih bekova na planeti Aleksander-Arnold biće prebačen u vezni red, pošto njegove lopte imaju "oči" i tu će mu društvo praviti Rajs i Belingem koji je imao fantastičnu sezonu u madridskom Realu.

Kao centralni napadač biće Kejn, dok će za "dostavu" lopti sa strane da budu zaduženi Saka i Foden. Hoće li baš ovako da bude? Ostaje da se vidi.

Da rezimiramo, ovako bi trebalo da izgleda postava Engleza: Pikford - Voker, Stouns, Guehi, Tripije - Arnold, Rajs, Belingem - Saka, Foden, Kejn.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Holanđanka Jasmin fristajluje za Srbe MONDO/Milutin Vujičić