Reprezentacije Srbije i Engleske večeras (21:00) će igrati svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu, a nekoliko sati pre okršaja u Gelzenkirhenu dogodila se velika tuča na gradskim ulicama. Kako prenose britanski mediji, navijači Albanije iskoristili su priliku i napali navijače Srbije koji su mirno ispijali svoja pića i nisu tražili sukob pre meča selekcije za koju navijaju.

Snimci sa ulica Gelzenkirhena ubrzo su se proširili internetom, a novi ugao pokazuje do detalja kako je izgledao sukob! Navijači reprezentacije Srbije izdržali su prvi i najjači udar, a kada su uspeli da dođu do dana nakon ofanzive rivale su naterali u beg. nije dugo trebalo navijačima Srbije da se oporave od početnog šoka, a čim su krenuli ka Albancima dogodio se trk sa mesta incidenta. Pogledajte kako je to bilo:

Podsećamo, prve informacije sa lica mesta govorilo se da je reč o sukobu navijača Srbije i Engleske, ali... Ispostavilo se da nije tako i da su u društvu srpskih navijača bili čak i pojedini Englezi koji su sa njima ispijali piće. Zajedno su napadnuti od strane albanskih huligana, koji su na kraju morali da pobegnu kako bi izbegli ozbiljniji sukob.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Tuča u Gelzenkirhenu Kurir