Nakon poraza Srbije od Engleske, svi starteri uz još Filipa Mladenovića i Ivana Ilića, koji su odigrali po poluvreme na "Veltins areni", nisu danas trenirali. Nije to ništa novo, u zavisnosti od osećaja posle naporne utakmice, oni su imali samo trening oporavka u teretani.

Tako je samo Predrag Rajković došao pred medije, dok su na terenu "Rozenau" stadiona trenirali tek sledeći igrači: Vanja Milinković-Savić, Đorđe Petrović, Nemanja Maksimović, Veljko Birmančević, Srđan Babić, Mijat Gaćinović, Uroš Spajić, Luka Jović, Nemanja Stojić, Petar Ratkov i Srđan Mijailović.

Oni su u delu treninga koji su videli mediji, tek radili rastrčavanje i "ševe", a sve je nadzirao selektor Dragan Stojković Piksi sa svojim saradnicima. Nosioci igre i igrači koji su izneli teret meča protiv Engleske očekivano su dobiii poštedu posle napornog meča i dugačkog puta.

Podsetimo, za sada jedini problem sa povredom ima Filip Kostić koji ide na skeniranje kolena u utorak. Tada će se znati da li će biti spreman da igra u četvrtak protiv Slovenije (15.00) u Minhenu.

MN Press Trening Srbija EURO2024

(MONDO - Milutin Vujičić)

BONUS VIDEO:

Trening Reprezentacije Srbije EURO2024  MONDO/Milutin Vujičić