Veliki propust UEFA pred meč Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu! Mejl koji je stigao akreditovanim novinarima za ovaj susret sadržao je jednu neverovatnu grešku, pošto je slika na mejlu umesto zastave Srbije prikazala zastavu Hrvatske! Tako je UEFA predstavila Srbiju sa šahovnicom umesto sa dvoglavim orlom i našom trobojkom. 

Ipak vrlo brzo su uvideli iz UEFA svoju grešku pa je poslat novi mejl u kome su ispravljene sve greške. Stavljena je zastava Srbije, a ispravljena je i greška gde je umesto zastave Italije u najavi za meč Španija - Italija stavljena zastava Mađarske. 

Slovenija i Srbija od 15 časova igraju možda i ključni meč za prolazak dalje. U grupi C Slovenci posle prvog kola imaju jedan bod jer su remizirali sa Danskom, a naš tim je bez poena posle poraza od Engleske. Pogledajte kako je izgledao poslati mejl: 

viber_slika_2024-06-20_12-50-12-295.jpg
Privatna arhiva 

MONDO je na licu mesta i pratimo sve akcije srpskih navijača pred meč koji su se na sjajan način odmerili sa Slovencima. Bilo je mnogo pesama, navijanja, ali i bockanja oko Luke Dončića! 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Srbi i Slovenci idu na utakmicu MONDO/Milutin Vujičić