Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj remijem protiv Danske u utorak uveče, a u sredu uveče očekuje se da tim predvođen Draganom Stojkovićem Piksijem doputuje u Beograd. Pre toga u Beograd je već stigao jedan od reprezentativaca, koji je nacionalni tim napustio ranije nego što je trebalo!

Kako prenosi "Kurir", vezni fudbaler Ivan Ilić već je napustio reprezentaciju i sam se uputio ka Beogradu, redovnim letom nemačke kompanije "Lufthansa". On će prvi stići u Srbiju nakon još jednog neuspešnog nastupa na velikom takmičenju, ali treba napomenuti da Ilić ovim potezom nije prekršio disciplinu u nacionalnom timu.

Igrači imaju slobodu da se samostalno vrate sa turnira. Ipak, postoji i druga strana medalje - ovakav potez veznog fudbalera iz Niša mogao bi da bude signal loše atmosfere u nacionalnom timu, odnosno da nije sve bilo idealno kako je selektor Stojković pokušao da nam predstavi tokom prethodnih dana.

Detalje ćemo možda saznati u narednim danima, kada svi predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, članovi Piksijevog stručnog štaba i reprezentativci stignu u Beograd i odmore se nakon turnira. Tada ćemo možda znati više i o odluci Predraga Rajkovića, Sergeja Milinković-Savića, Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića da ne nastupaju za nacionalni tim dok je selektor Dragan Stojković Piksi. Za kraj samo da pomenemo da je Ivan Ilić nastupio na sva tri meča - odigrao je 45 minuta protiv Engleza, svih 90 protiv Slovenije i još 67 protiv Danaca.

(Kurir/MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Čuju se zvižduci za igrače Srbije