Partizan je doživeo poraz na prvom meču u pripremnom periodu. Aleksandar Stanojević izveo je dva različita tima za dva poluvremena i mogao je odmah da vidi gde su problemi i šta će morati da se popravi pred početak nove sezone, a to je igra u defanzivi.

NK Bravo je slavio sa 2:1 na pripremnom meču u Terme Čatežu. Bravo je poveo već u drugom minutu meča kada je De Medina smestio loptu u sopstvenu mrežu. U 27. minutu je na improvizovanom semaforu stajalo 2:0. Odbrana crno-belih loše je reagovala, Pečar je ubacio loptu po zemlji na drugu stativu, Filipović je probao da interveniše, uklizao je, Krunić nije uspeo da je uhvati, tako da je usledio drugi autogol iako je zvanično pripisan Tučiću.

Nije se srpski tim predavao, krenuo je u napad i za to je nagrađen preko Đorđa Jovanovića koji je u 36. minutu smanjio rezultat. Krenuo je Partizan u napad, tražio novi gol, ali do toga nije došlo. NK Bravo je odneo pobedu.

Arenasport screenshot NK Bravo - Partizan

Ovako je izgledao sastav Partizana:

Prvo poluvreme: Krunić, Goh, Nikolić, Kalulu, Ovusu, Šćekić, Filipović, Antić, Simić, De Medina, Jovanović
Drugo poluvreme: Stevanović, Kovačević, Miličić, Živković, Stojković, Kanute, Stjepanović, Jevremović (Petković), Janković, Trifunović

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Arenasport 1/printscreen Crvena zvezda Partizan gol Šerif Endiaje